dimarts, 23 de febrer del 2016

Nota de prensa del grup municipal Comú de Tàrrega

El grup municipal Comú de Tàrrega vol manifestar el seu suport als actes que la Plataforma d’ Afectats per la Hipoteca (PAH) ha realitzat aquest cap de setmana a la ciutat, en ocupar cinc pisos desocupats pertanyents al “banc dolent” ( SAREB ).
Segons ens han explicat els membres de la PAH, es tracta d’assegurar el dret a una vivenda digna a 5 famílies que, havent realitzat tots els tràmits legals per poder accedir a un lloguer social, np tenien cap lloc per viure d’ una manera digna.
I en vista de la lentitud dels tràmits que s’ han de dur a terme per part de les administracions públiques, han decidit passar a l’acció en realitzar l ‘esmentada ocupació com a pas previ per a una propera i esperem que ràpida resolució.
El grup municipal Comú de Tàrrega reitera el seu compromís ferm i sense concessions per aconseguir una societat mes justa i igualitària en què tothom pugui tenir, entre altres coses, una vivenda digne per viure.
En el nostre ideari, mai unes lleis injustes provinents d’una crisis que en realitat ha estat una estafa en l’entorn d’ un sistema d’ un capitalisme salvatge i deshumanitzat, podran passar per davant del dret de les persones al seu benestar i a posseir els mínims per poder viure amb garanties i dignitat.
Anunciem el nostre ferm compromís de portar aquest tema als àmbits municipals en el sentit de poder aconseguir un suport de tota la corporació als fets que s’han produït aquest dissabte passat a Tàrrega, i així assegurar el definitiu reallotjament de les famílies necessitades.

Joan Fornsubirà

Regidor Comú de Tàrrega

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada