dilluns, 27 d’abril del 2015

QUI som - QUÈ volem- COM ho farem.

COMÚ DE TÀRREGA- ENTESA
(CdT-E)



Benvolgut veí, benvolguda veïna,

Ens presentem a aquestes eleccions municipals perquè creiem que estem vivint uns temps de canvi que requereixen compromisos, fermesa, innovació i reforçament de la democràcia.
La crisi econòmica i social està generant molta desafecció i desconfiança cap a les institucions. Des del món local, cal que fem l’exercici real de prestigiar la política i apropar-la de nou a la ciutadania.
La candidatura que ens satisfà molt d’encapçalar es compromet amb la ciutadania, per mitjà d’un programa municipal elaborat col·lectivament, que la vida quotidiana sigui l’espai tangible de transformació social, i que les polítiques de proximitat siguin les eines que permetran una vida millor, amb igualtat, ètica i sostenibilitat.

Des de l’ajuntament i a peu de carrer, volem propiciar la millora de les condicions de vida de totes i tots vosaltres i poder decidir tot allò important que afecti el nostre país.
Volem fer de Tàrrega un espai de dignitat, de drets i de democràcia. Creiem que una nova Tàrrega és possible, millorant el nostre present i futur.

Hem de ser capaços de traçar el nostre propi camí, Si no, altres ens el marcaran, com veiem cada dia quan els poderosos aprofiten la crisi per reduir la democràcia, desmantellar els serveis públics i fer perdre competències als ajuntaments, amb la qual cosa anem perdent poder econòmic i polític i la capacitat d’atendre les necessitats socials i territorials de tota la ciutadania.
Volem que els ajuntaments siguin protagonistes reals del canvi d’un nou país de llibertats, justícia social. Un país sostenible i plenament democràtic.

Per això ens adrecem a vostè perquè ens doni la seva confiança, perquè de ben segur compartirem i crearem un espai d’esperança, canvi i orgull de viure a Tàrrega.
Cordialment,

Joan Fornsubirà                         Maria del Valle Muñoz                                       Chris Boswell




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada