diumenge, 10 de gener del 2016

Posicionament en el nomenament de la senyora Perez com a nova regidora

Nosaltres hi votarem en contra:
Costi en primer lloc que no parlem de la senyora Pérez , sinó que la nostra exposició gira a l’entorn d’uns posicionaments polítics i ètics que creiem que haurien de formar part de qualsevol actuació política.
  1. Ja ens vam posicionar en el seu dia en contra de la contractació de càrrecs de confiança.
  2. No veiem bé que un càrrec de confiança ja nomenat anés a les llistes electorals d’ un partit a les eleccions municipals.
  3. Veiem molt forçat que ara es nomeni aquest càrrec de confiança ja establert com a nova regidora.
  4. No entenem tampoc que essent nova regidora continuï exercint les tasques de coordinació que comporta el nomenament com a càrrec de confiança per a la qual cosa va ser contractada i mantingui el mateix sou.
Pel que fa als sous:
  1. Ja vam dir en el seu moment també , i ho em repetit durant la negociació dels pressupostos, que creiem que en una època de crisi els sous dels regidors haurien d ‘haver disminuït com a mínim un 5% al llarg de tota la legislatura.
  2. Amb tot el moviment que es vota avui, no solament el muntant retributiu dels regidors no disminuirà, sinó que augmentarà, atès que es nomena una regidora a temps parcial en comptes de la regidora dimissionària que no es dedicava a la seva funció a temps total, sinó a temps parcial.
  3. Ja ens vam posicionar també en el seu dia contra els sous dels càrrecs de confiança i aquests sous es mantenen en els dos casos, passant un d’ells a ser un sou de regidora fent la mateixa funció.
  4. Creiem que s ‘estableix una cosa molt perillosa i certament inèdita i és que hi haurà una regidora que cobrarà el mateix sou que la senyora alcaldessa que és el màxim per a una ciutat com Tàrrega 50.000€ ( essent el sou d l ‘alcaldessa més alt pel fet que cobra un 75% de la jornada de treball segons les retribucions de la Diputació que són més elevades que les municipals i que , per cert, encara no sabem de quant e puja tot plegat), i hi haurà la resta de regidors de l’ equip de govern que cobraran 35.000€ a jornada completa o l’equivalent a la jornada que dediquin a la tasca de la regidoria. A nosaltres ens sembla que no està bé que hi hagin aquestes diferències i que es pot establir un greuge comparatiu força preocupant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada