dissabte, 2 de juliol del 2016

LA RAÓ DE LES MAJORIES


Com que els votants sempre tenen raó, he de confessar que jo anava totalment equivocat i no m’havia adonat de la veritat , aquesta veritat establerta per la majoria ( que sempre té raó, repeteixo). I és que la saviesa popular ha establert com a certes, entre altres, aquestes veritats:
-A Espanya, el PP haestat la víctima delscorruptes i el partit que ha sabut reaccionar més i millor contra la corrupció i els que s’han endut els diners de tothom.
-El cas dels  ERE d’ Andalusia ha estat un muntatge contra el PSOE en què s’ hi ha involucrat de forma totalment injusta dos presidents de la Junta.
- L’ obligació de qualsevol ministre de l’Interior és , per suposat, tractar d’incriminar en  delictes per mitjà de proves “presumptament”  falses elsrivals polítics perquè són “ els dolents” , a més,  allò que és realment escandalós ésque hagin gravat les converses en el seu propi despatx. I si es tractad ‘anar contra el procés independentista , encara millor.
- Les reformes laborals han permès crear milions de llocs de treball que , encara que precaris, valen més que no pas res.- L’ atur segueix essent molt alt, però això no és culpa el PP , sinó de Zapatero i el PP l ‘està reduint.
- Els sous són baixets, però això és temporal, ja que ben aviat augmentaran quan l’economia es  recuperi  precisament  gràcies a aquest sous tan baixos i si les empreses van bé, també hi anirà el treballador.
- Espanya s’ha salvat del rescat global gràcies al PP, i els bancs, clar, no han estat rescatats, sinó que s’han salvat solament els dipòsitsdels espanyols.
.-L’economia s’està recuperant amb molts bons indicadors macroeconòmics que, encara que solament beneficiïn lesempreses i els rics, ben aviat es començarà a notar entre les classes mitjanes i les populars.
Diem mentidaelsque assegurem que s ‘han retallat la sanitat, l ‘educació, ladependència, les beques, les pensions, etc. Al contrari, el PP ha aconseguit preservar l ‘estat del benestar d ‘una maneramolt positiva.
-Es veritat que els rics cada vegada són més rics i els pobres cada vegada son més pobres, però això té una part molt positiva perquè cada vegada són més els rics que paguen impostos.
- I voler retornar a les seves famílies els morts assassinats a la guerra civil i enterrats a les voreres de manera descontrolada és una cosa del passat i de rancuniososque l’ únicque volem es reobrir les ferides que ja estan tancades

Confesso, en fi, que anava molt i molt equivocat i que , com quela majoria té la raó, la gent és sàvia i el votant ja sap prou bé el quees fa i el que li convé, he de concloure que jo no la tinc pas la raó, ni l’he tinguda mai.


De manera ques’imposaretirar-se a les casernes d ‘hivern o al racó dels babaus a reflexionar sobre els meus errors, i com n’ és de positiva la saviesa popular, i definitiu  l ‘esplendor de les majories. Isobre la ignorància els rancuniosos que ens obstinem en no veure la realitat tal com és.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada