dissabte, 8 d’octubre del 2016

FEINA FETA PEL GRUP MUNICIPAL COMÚ DE TÀRREGA AQUEST PRIMER ANY DE LEGISLATURA


1-    Mocions presentades als Plens de l’ Ajuntament:
A -Adhesió a la xarxa de ciutats i pobles refugi  per a l’acolliment de persones refugiades. Aprovada per unanimitat.
B -Substitució progressiva de l’ús del glifosat per mètodes no contaminants en dependències de responsabilitat municipal. Aprovada per unanimitat.
C - Adequació de la fossa comuna dels soldats i i ciutadans enterrats al cementiri de la ciutat durant la guerra civil. Aprovada per unanimitat.
D -En commemoració del 85è aniversari de la proclamació de la II República espanyola. Rebutjada.
E - Per un ajuntament laic i respectuós amb les creences de tothom. Presentada conjuntament amb el grup municipal CUP. Rebutjada.
F - Per impulsar un sistema de tarifació social dels preus públics dels serveis, equipaments i activitats que presta l’ Ajuntament de Tàrrega. Pendent de votació aquest mateix mes de juliol.
G -Per permetre la intervenció de la ciutadania en els Plens municipals. Retirada en espera del nou reglament de participació ciutadana.
E -Declarant persona non grata al rei espanyol Felip VI i a la família reial espanyola a la ciutat de Tàrrega. Presentada conjuntament amb els grups municipals de l’oposició. Aprovada per majoria.
F- Hem votat ,a més, a favor de totes les mocions presentades als Plens, algunes provinents d’altres grups, altres presentades de manera institucional.
2-    Acord social amb els grups que conformen la majoria a canvi del vot a favor dels pressupostos.
a-    Es tracta d’un acord que ja vam explicar en el seu dia que contenia unes inversions socials a l ‘entorn de 55.000€ i del qual a dia d’avui  no en tenim cap notícia. Ens temem amplis incompliments d’aquest punt.
b-    Inclusió en els actuals pressupostos de les partides següents: 1.800€ per al Centre Obert i 300€ per a la protectora d’animals.
c-    Creació del Banc de Medicaments a proposta nostra amb una partida de 10.000€ que ja figura en els actuals pressupostos. Sembla que s’està duent a terme la seva creació.
3-    Oficina Itinerant al Carrer.
Portem recollides 28 demandes de ciutadans que han respost a la nostra oferta d’actuar de mitjancers entre les seves demandes i queixes i l’ Ajuntament. Hem plantat la nostra taula en 8 llocs diferents de la ciutat cada dissabte al mati des de fa 2 mesos. Continuarem el proper setembre. Anem registrant les demandes a l’ Ajuntament i ens comprometem a portar-los les respostes que rebrem de l ‘Equip de Govern personalment a casa de cadascú d’ells.
4-    Article setmanal
Publicació setmanal a  Nova Tàrrega  d’ un servidor de vostès a la secció fixa “ Suma exponencial” que ara mateix estan llegint. Es tracta de difondre la nostra tasca a l’Ajuntament, a més de difondre les nostres idees i postures sobre temes  no solament municipals, sinó de política general. A dia d’avui, aquest que estan llegint és l ‘article número 44.
5-    Assistència a comissions , reunions sectorials i institucions municipals.
Assistència també als Plens mensuals i posicionament sempre que és possible de les nostres idees, concepció municipal i model de ciutat. Normalment, dues o tres a la setmana.
6-    Tots els diners públics que rebem el regidor i el grup municipal els dediquem a tasca política en favor dels ciutadans.
Si no fos així, no seria possible fer el que estem fent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada